Morgan Kvintetten

Kom helt tæt på fem musikere i den absolutte topklasse, når Morgan Kvintetten spiller klarinetkvintetter af Brahms og Mozart. Kvintetten består af tre medlemmer af Det Kongelige Kapel, nemlig soloklarinettist Lee Morgan, violinist Charlotte Rafn Welzel og cellist Emilie Eskær. Med i kvintetten er også koncertmester fra Danmarks Underholdningsorkester Julie Eskær på violin, samt den amerikanske viola-professor på Yale Universitet Ettore Causa. Fælles for de fem musikere er, at de har vundet et væld af priser, har spillet på nogle af de mest prestigiøse koncertscener i verden, og hver på sin måde har gjort sig bemærket både som solister og kammermusikere.   

Elisabeth Zeuthen Schneider

Hun er blevet kaldt en af Danmarks kammermusiks bedst bevarede hemmeligheder. Elisabeth Zeuthen Schneider giver koncerter i landets musikforeninger, kirker og musikfestivaler med et imponerende stort og varieret program. 

Elisabeth Zeuthen Schneider er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium efterfulgt af studier i USA. Siden sin solistdebut i 1980 har hun givet et væld af koncerter både i Danmark og i udlandet. Hun har været solist med de fleste danske symfoniorkestre, og har modtaget en række af de mest prestigefyldte danske legater og musikpriser. Hun har desuden været solist på en lang række anmelderroste musikudgivelser.

Elisabeth er ansat som docent ved Det kgl. Danske Musikkonservatorium , hvor hun har uddannet flere generationer af landets førende unge strygere .

Eskær Trioen

Eskær-Trioen er et af Danmarks mest erfarne og kunstnerisk sammensmeltede kammerensembler med snart 25 år sammen på de danske koncertscener. Udover deres brede repertoire for deres besætning præsenteret trioen i sæson 2018/19 en cross over koncert sammen med komponist og bandeneonist Paolo Russo. Russos musik er fuld af energi og rytmisk nerve, og bevæger sig mellem tango, balkaninspireret folkemusik, jazz og klassisk. Russos kompositioner vil fint kunne programsættes ved en koncert sammen med en klassisk komposition for klavertrio.

Rikke Sandberg

Rikke Sandberg (1977) har siden sin debut i 2002 fra Solistklassen på Det Kongelige Danske Musik-konservatorium været en af landets mest hyldede, yngre pianister. Anmeldere har kaldt hendes spil for rigt nuanceret og overlegent, og betegnet hende som en overmåde kraftfuld pianist med et ekspressivt nærvær. 

Hun har givet solokoncerter over hele Norden, i store dele af Europa og i USA og er for øvrigt lige kommet hjem fra en Kina-turné sammen med Copenhagen Piano Quartet. Hun har samarbejdet med mange af Nordens og Europas største solister og koncertmestre, og udgivet en række anmelderroste CDer.

En koncert med Rikke Sandberg kunne i den kommende sæson indeholde værker af J. Brahms og F. Chopin. 

Rikke Sandberg og Tanja Zapolski

Danmarks mest sammenspillede klavertrio præsenterer samtidig to af landets mest eftertragtede pianister Rikke Sandberg og Tanja Zapolski. De to har spillet sammen siden de var ganske unge, og har sammen udgivet CDen 'Symbiosis' i 2012. Deres program spænder bredt og præsenterer blandt andet Brahms, Poulenc, Schubert, Ravel, Rachmaninov og Dvorak.

Gitta-Maria Sjöberg

Debuterede som Mimi i Puccinis La Bohème på Det Kongelige Teater, 1987, og har siden været fast tilknyttet Det Kongelige Teater med en imponerende lang række af de bærende kvindelige partier. Gitta-Maria Sjöberg er desuden en efterspurgt gæst ved de store operahuse, koncertsale og festivaler i hele Skandinavien og Europa, samt store dele af Asien og USA. Hendes store repertoire omfatter også lieder, viser, sange og jazzballader.
Hun har indspillet flere cd’er blandt andet sange af Erik Norby, Richard Strauss' Vier letzte Lieder, Nordiske sange og romancer og en solo-cd med arier af Verdi og Puccini. Medvirker desuden på Deccas udgivelse af The Copenhagen Ring på DVD.
Gitta-Maria Sjöberg har modtaget en lang række priser i Danmark og Sverige, blandt andet Birgit Nilsson Prisen og Edith Brodersens Æreslegat. I 1996 udnævnt til Ridder af Dannebrogsordenen og i 2004 Ridderkorset af 1. grad af Dannebrogsordenen. Gitta-Maria er desuden formand for Birgit Nilsson selskabet og er kunstnerisk leder af Nordic Song Festival, som blev afholdt for første gang i sommeren 2014. 

En koncert med Gitta-Maria kan både indeholde nordiske sange og romancer, eller præsentere nogle af de mest kendte og elskede operalieder.  

Mikkel Andersen

Mikkel Andersen er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium i Ålborg, Royal College of Music i London samt Det jyske Musikkonservatorium i Århus. Han har spillet koncerter som solist og som kammermusiker både herhjemme og i store del af Europa, USA, Canada, Syd- og Latinamerika og i hele Norden.

Mikkel Andersen har netop udgivet sin tredje solo-CD 'Un buen Día' i 2017. Hans tidligere udgivelser 'El llanto de la guitarra' fra 2009 og 'Puesta de sol' fra 2012 er begge blevet spillet intensivt på klassiske radiokanaler, og  præsenterer klassisk guitarmusik særligt fra Sydamerika og Sydeuropa.

Mikkel har særligt udmærket sig i sit store engagement i ny komponistionsmusik. En række danske og udenlandske komponister har derfor skrevet værker dedikeret til og uropført af Mikkel, hvilket har bragt både anerkendelse og synlighed i store dele af hele verden.

En koncert med Mikkel Andersen kan enten præsentere klassisk guitarmusik fra Sydamerika og Europa, eller give lytteren oplevelsen af helt nyskrevne værker for guitar i den eksistensielle guitarkoncert 'Hug the Dark'. 

Please reload

stine@stine-c.dk / tlf. +45 6170 7150

  • Black Facebook Icon