Den Unge Kunstneriske Elite: Freja Friberg Lyme (2020-22)

Den unge operainstruktør Freja Friberg Lyme har i efteråret 2019 fået tildelt karriereforløbet Den Unge Kunstneriske Elite af Statens Kunstfond. I et toårigt forløb vil vi arbejde sammen med Freja og promovere både hende og hendes operaproduktioner i ind- og udland. 

Stine som sangskriver

Siden 2015 har duoen Ditte Rejnholdt og René Kowalsczyk optrådt med en række sange af sangskriver Stine Rejnholdt med kunstnernavnet Stine Ciconia. I november 2016 udgav de en EP med navnet 'Månen og jeg', der siden er blevet spillet på DRs P5. Fra 2019 synger Stine også selv stuekoncerter med sine sange. 

Nordisk Kammermusikfestival (fra 2017)

July 22, 2018

Også i 2020 inviteres til noget af det ypperste indenfor kammermusik, når Nordisk Kammermusikfestival slår dørene op til endnu en uge fuld af koncerter, afslappet samvær og den hyggelige cognactime. 

Stine Rejnholdt og Lone Ricks står for hele den praktiske afvikling af festivalen, mens den kunstneriske ledelse består af pianist Rikke Sandberg og kulturpersonligheden Jesper Lützhøft. 

Dunkle Stille (2019)

I efteråret 2019 skabte Kuno Kjærbye (komponist) og Maria Mac Dalland (filmskaber og animator) værket Dunkle Stille, der blev uropført på Roskilde Gymnasium og siden opført i Sct. Petri Kirke i Lübeck og på A. P. Møllerskolen i Schlesvig. 

Værket indeholdt stærke publikumsinddragende elementer og en finale skabt af gymnasieelever fra både Roskilde, Lübeck og Schlesvig.   Gymnasieelevernes bidrag til værket blev skabt ved workshops, hvor Kuno Kjærbye og Stine Rejnholdt arbejdede med digtes prosodi (klang, rytme og intonation) sammen med eleverne, der skabte ord- og klangpartiturer. 

Ordklang (2019)

February 24, 2019

I februar-marts 2019 afholdt kunst - og kulturhuset Gammelgaard en festival i ord og toner med navnet Ordklang. Festivalen blev kurateret af Stine Rejnholdt, og strakte sig over en hel uge med koncerter og events indenfor fortællekunst og kammermusik. 

Omfavn Ordet - huskunstnerprojekt (2016)

Omfavn Ordet er et huskunstnerprojekt skabt af komponist Kuno Kjærbye og digter og sangskriver Stine Rejnholdt. 

I 2016 skabte vi sammen med 150 musikskole- og folkeskoleelever fra Hjørring og Aalborg en forestilling, hvor klang, musik og bevægelse supplerede hinanden i forståelsen af vores og andres sprog. Værket blev opført på Oceanariet i Hirtshals (billedet) og i Musikkens Hus i Aalborg i november 2016. 

Please reload