stinerejnholdt@gmail.com, tlf. +45 6170 7150

  • Black Facebook Icon

Gammelgaard Festival i ord og toner

February 24, 2019

I februar-marts 2019 åbner kunst - og kulturhuset Gammelgaard for første gang dørene for en festival i ord og toner, grundlagt af Stine Rejnholdt. Strakt ud over en hel uge vil festivalen præsentere store navne indenfor fortællekunst og kammermusik, og publikum kan fordybe sig i samtale– og syngesaloner. I dagtimerne inviteres Herlevs skoleelever til poesiworkshops, hvor de alene og i fællesskab skaber nye digte.  

Equinox Chamber Music

March 26, 2020

Equinox Chamber Music er en ny kammermusikfestival i København med opstart i påsken 2018. Festivalen er stiftet med et ønske om at skabe en kammermusikfestival i verdensklasse i København, og præsenterer koncerter på et væld af forskellige venues, og i meget forskellige bydele på både Frederiksberg og i København. 

Stine som sangskriver

Siden 2015 har duoen Ditte Rejnholdt og René Kowalsczyk optrådt med en række sange af sangskriver Stine Rejnholdt. I november 2016 udgav de en EP med navnet 'Månen og jeg', der siden er blevet spillet på DRs P5. 

Stines sange til digte af Tove Ditlevsen er netop blevet uropført af Vokalgruppen RUM ved en udsolgt Tove Ditlevsen-fejring i Måløv Kulturhus. 

I december 2018  udkommer Ditte & René med en ny julesang, også skrevet af Stine. 

Nordisk Kammermusikfestival

July 22, 2018

For tredje år i træk inviteres til noget af det ypperste indenfor kammermusik, når Nordisk Kammermusikfestival slår dørene op til endnu en uge fuld af koncerter, afslappet samvær og den hyggelige cognactime. 

Stine Rejnholdt og Lone Ricks står for hele den praktiske afvikling af festivalen, mens den kunstneriske ledelse består af pianist Rikke Sandberg og kulturpersonligheden Jesper Lützhøft. 

Dyrekredsen - en musikdramatisk forestilling på vej

Komponist Kuno Kjærbye har skrevet musik til en række groteske dyredigte af Stine Rejnholdt. Nu afprøves muligheder for at realisere Dyrekredsen som musikdramatisk opsætning i 2019. 

Et af værkerne, skrevet til digtet 'Slangen er tavs', opføres forøvrigt i Scott Recital Hall i London i november 2017 af violinist Kuno Kjærbye og guitarist Mikkel Andersen. 

Omfavn Ordet - huskunstnerprojekt 2016

Omfavn Ordet er et huskunstnerprojekt skabt af komponist Kuno Kjærbye og digter og sangskriver Stine Rejnholdt. 

I 2016 skabte vi sammen med 150 musikskole- og folkeskoleelever fra Hjørring og Aalborg en forestilling, hvor klang, musik og bevægelse supplerede hinanden i forståelsen af vores og andres sprog. Værket blev opført på Oceanariet i Hirtshals (billedet) og i Musikkens Hus i Aalborg i november 2016. 

Please reload