Stine Rejnholdt

Stine er uddannet på Musikvidenskabeligt Institut i København, med speciale i kulturmanagement og musikpædagogik. Hun har siden 2013 varetaget udviklings- og fundraisingopgaver for en lang række danske kunstnere og kulturinstitutioner i sin virksomhed Stine C.  

I 2016 var Stine sammen med komponist Kuno Kjærbye inviteret til at være Huskunstner i Hjørring og Aalborg Kommuner i et stort kunstprojekt for 150 folke – og musikskoleelever. Processen blev afsluttet med koncerten Omfavn Ordet, der blev opført i Oceanariet i Hirtshals og i Musikkens Hus i Aalborg. 

Stine er også sangskriver, og hendes sange fremført af hendes søster Ditte Rejnholdt (sang) og guitarist René Kowalzcyk blev udgivet på EP'en 'Månen og jeg' i 2016. Flere af sangene har efterfølgende været en fast del af playlisterne på P5.  

Stine er administrativ leder af Nordisk Kammermusikfestival, der finder sted i HIllerød i juli måned. 

Lone Ricks

Med en fortid i rejsebranchen og med et livslangt kærlighedsforhold til den klassiske musik begyndte Lone Ricks at arrangere kulturrejser og tourneer for danske ensembler og symfoniorkestre for snart 30 år siden. Siden har hun vekslet mellem rejsevirksomhed og en række opgaver for nogle af landets dygtigste scenekunstnere.

Lone skaber med sit nærvær og sin evne til at strukturere et stort overskud hos de mennesker, hun omgiver sig med. Hendes evner som tovholder kombineret med et talent for at finde løsninger på selv de mest knudrede problemer har skabt hende et stort netværk og et ry som en troværdig og respekteret person i det danske og internationale klassiske kulturmiljø. Udover sine mange opgaver bag de kunstneriske processer er Lone selv udøvende musiker på sin fløjte, og har bl.a. undervist på konservatoriet i Dar es Salam og på en række musikskoler herhjemme.

Anne Mie Bak Andersen

Fundraising assistent - varetager løbende praktiske og kontormæssige opgaver. 

Please reload