Har du et kunst- eller kulturprojekt, som du drømmer om at realisere? Vi har siden 2013 hjulpet et væld af projekter på vej, både med udviklingen af dem og særligt med fondssøgningerne, der for mange er en helt uoverkommelig opgave. 

Ønsker du hjælp til at finde midler til dit kulturprojekt, tager vi gerne et uforpligtende møde for at se, om det er os, der skal hjælpe projektet på vej. 

Hvis du selv ønsker at fundraise, tilbyder vi også konsulenttjeneste, hvor vi mødes løbende og retter din ansøgning til, finder de rigtige fonde og hjælper dig undervejs i processen.  

Lige nu samarbejder vi blandt andre med følgende kunstnere og kulturinstitutioner om deres projekter:  

Operaen i Midten

Operaen i Midten har igennem en årrække fået børn og unge i det midt- og vestjyske til at gå til operaforestillinger. Nu ønsker vi at skabe den stedspecifikke forestilling Song of The Child, som en musikalsk totaloplevelse i det offentlige rum. Forestillingen er unik i sit lokal-engagement: den inddrager lokale medvirkende og skabes til at blive opført i byens rum i Holstebro, Struer, Herning og Ikast-Brande.

Badesøen Festival

August 07, 2020

Badesøen Festival finder sted i et vandland i Albertslund kommune i et samarbejde mellem det lokale spillested Forbrændingen, internetradioen The Lake Radio og friluftsbadet Badesøen. Festivalens ambition er at gøre det eksperimenterende folkeligt og indbydende, og samtidigt eksperimentere med folkeligheden. 

Forbrændingen

Forbrændingen er Vestegnens spillested – og præsenterer årligt mellem 80 og 100 koncerter indenfor hele den rytmiske musiks spektrum. Spillestedet har siden sin opstart i 1996 haft særlig fokus på frivillighed, og drives i dag af et stort team af frivillige kræfter, kaldet Flammerne. 

Snow Mask

Snow Mask Composers Group har igennem en årrække skabt nære og nærværende møder mellem ny kompositionsmusik og publikum i Nordjylland. Gruppen består af syv danske komponister, der ønsker internationale samarbejder og netværk. De tager initiativer til at skabe koncerter og projekter i både Danmark og i udlandet, og har som mål altid at have en uropførelse ved hver koncert.

Efterklang

Udgivelse og koncertturné : Danske Efterklang har indledt et samarbejde med det belgiske barokensemble B.O.X Med koncerten ’Altid Sammen’, skrevet af Efterklang og arrangeret i tæt samarbejde med B.O.X har de i 2018 spillet fire koncerter, og de to ensembler ønsker nu at indspille og udgive koncerten i en studieudgave. Samtidig søges midler til en koncertturné i 2019.

Nordic Song Festival

Nordic Song Festival har siden 2014 fundet sted i Hudiksvall, Sverige. Festivalen, der er grundlagt af Kgl. sopran Gitta-Maria Sjöberg, består af både koncerter, masterclasses, foredrag og debat-arrangementer. Fokus er at udbrede kendskabet til det nordiske repertoire, og give både publikum og næste generation af unge, talentfulde sangere viden om den nordiskle sangskat. 

Tritonus Koret

Tritonus' dirigeres af komponist og musiker Jacob Høgsbro. Han skriver i 2018-19 et nyt, dansk juleoratorie til opførelse i december 2019. Værket opføres i Roskilde Domkirke og i Sankt Markus Kirken i København med solist Louise Fribo, Tritonus Koret, bigbandet The Orchestra og Roskilde Domkirkes Børnekor. 

Jazzhus Montmartre

Vi er stolte over at samarbejde med det legendariske Jazzhus Montmartre, både i udviklingen af nye projekter og i fundraisingen til stedets fortsatte trivsel. Jazzhuset i Store Regnegade regnes for en af verdens bedste jazzklubber, og stedet præsenterer hvert år nogle af de ypperste navne fra den internationale jazz-scene. 

guidOpera

Vi fundraiser for operakompagniet guidOperas fortsatte turnévirksomhed. 

Open Days

Open Days er en årligt tilbagevendende festival, der præsenterer ny musik og lydkunst i spændende og nytænkende venues i Aalborg. 

Klassiske koncerter på Kulturstedet Lindegaarden

Helge og Anette Slaatto præsenterer for tredje år i træk klassiske koncerter på Lindegaarden i Lyngbys Bondeby. Her møder et traditionelt, klassisk repertoire helt ny musik, og erfarne klassiske musikere møder næste generation. 

Please reload