stinerejnholdt@gmail.com, tlf. +45 6170 7150

  • Black Facebook Icon

 

 

Har du et kunst- eller kulturprojekt, som du drømmer om at realisere? Vi har igennem de sidste fire år hjulpet mange projekter på vej, både med udviklingen af dem og særligt med fondssøgningerne, der for mange er en helt uoverkommelig opgave. 

Ønsker du hjælp til at finde midler til dit kulturprojekt, tager vi gerne et uforpligtende møde for at se, om det er os, der skal hjælpe projektet på vej. 

Hvis du selv ønsker at fundraise, tilbyder vi også konsulenttjeneste, hvor vi mødes løbende og retter din ansøgning til, finder de rigtige fonde og hjælper dig undervejs i processen.  

Lige nu samarbejder vi blandt andre med følgende kunstnere og kulturinstitutioner om deres projekter:  

Njord Biennale

Njord afholder I 2020 igen en biennale, hvor ny nordisk kompositionsmusik præsenteres sammen med samtalesaloner, artist talks og tværæstetiske projekter. Biennalen rækker ud til flere forskellige målgrupper med arrangementer for skoleelever, konservatoriestuderende komponister, fagfolk og almindeligt kulturinteresserede.

Nordic Masterclass

For sjette gang inviteres unge, talentfulde dirigenter til masterclass med Jorma Panula og Sønderjyllands Symfoniorkester.  Masterclassen, der er grundlagt i 2012 af dirigent Maria Badstue, er på få år blevet en af de mest prestigefyldte masterclasses for dirigenter i Europa, med ansøgere fra hele verden. Vores masterclass-film, der ligger på youtube og på vores hjemmeside, er set af mere end 50.000! Igennem nye videoer ønsker vi at udbygge vores berøringsflade med unge dirigenter og samtidig at understøtte fødekæden og højne niveauet for unge dirigenter både i Danmark og i udlandet.

Koncerter for børn på Jazzhus Montmartre

Det legendariske Jazzhus Montmartre ønsker med en række tiltag at blive en bærende kulturinstitution, også når det kommer til udviklingen af næste generation af musikere og koncertgængere. Med en række initiativer, der gøder den musikalske vækst, skaber Montmartre nu en unik børne- og ungeprofil, der strækker sig helt fra børnehave-stadie til konservatorie-niveau. Første skud på stammen er opstarten af familiekoncerter fra 2019 under navnet KrussedulleJazz. 

Snow Mask

Snow Mask Composers Group har igennem en årrække skabt nære og nærværende møder mellem ny kompositionsmusik og publikum i Nordjylland. Gruppen består af syv danske komponister, der ønsker internationale samarbejder og netværk. De tager initiativer til at skabe koncerter og projekter i både Danmark og i udlandet, og har som mål altid at have en uropførelse ved hver koncert.

Efterklang

Udgivelse og koncertturné: Danske Efterklang har indledt et samarbejde med det belgiske barokensemble B.O.X Med koncerten ’Altid Sammen’, skrevet af Efterklang og arrangeret i tæt samarbejde med B.O.X har de i 2018 spillet fire koncerter, og de to ensembler ønsker nu at indspille og udgive koncerten i en studieudgave. Samtidig søges midler til en koncertturné i 2019.

Nordic Song Festival

Nordic Song Festival har siden 2014 fundet sted i Hudiksvall, Sverige. Festivalen, der er grundlagt af Kgl. sopran Gitta-Maria Sjöberg, består af både koncerter, masterclasses, foredrag og debat-arrangementer. Fokus er at udbrede kendskabet til det nordiske repertoire, og give både publikum og næste generation af unge, talentfulde sangere viden om den nordiskle sangskat. 

Late Summer Festival

Siden 2015 har musikerparet Helge og Anette Slaatto skabt en årligt tilbagevendende festival i Hvide Sande og omegn. Med et ambitiøst program, der både præsenterer ældre kammermusik og en række nyskrevne værker har de gennem de sidste år fået et større og større, lydhørt og kulturinteresseret publikum i Danmarks smukke, vestligste egn. Foto: Birgit Tengberg. 

Tritonus Koret

Tritonus' dirigeres af komponist og musiker Jacob Høgsbro. Han skriver i 2018-19 et nyt, dansk juleoratorie til opførelse i december 2019. Værket opføres i Roskilde Domkirke og i Sankt Markus Kirken i København med solist Louise Fribo, Tritonus Koret, bigbandet The Orchestra og Roskilde Domkirkes Børnekor. 

Jazzhus Montmartre

Vi er stolte over at samarbejde med det legendariske Jazzhus Montmartre, både i udviklingen af nye projekter og i fundraisingen til stedets fortsatte trivsel. Jazzhuset i Store Regnegade regnes for en af verdens bedste jazzklubber, og stedet præsenterer hvert år nogle af de ypperste navne fra den internationale jazz-scene. 

guidOpera

Vi fundraiser for operakompagniet guidOpera, der i 2017/18 turnerer med forestillingen Rigoletto, og med La Bohème i 2018/2019. Vi arbejder også med kompagniet om deres Kina-turné med børneforestillingen Dragen Kjetil, og med deres samarbejde med Helsingør Kammeropera.

Open Days

Open Days er en årligt tilbagevendende festival, der præsenterer ny musik og lydkunst i spændende og nytænkende venues i Aalborg. 

Klassiske koncerter på Kulturstedet Lindegaarden

Helge og Anette Slaatto præsenterer for tredje år i træk klassiske koncerter på Lindegaarden i Lyngbys Bondeby. Her møder et traditionelt, klassisk repertoire helt ny musik, og erfarne klassiske musikere møder næste generation. 

Please reload