top of page

 

 

Har du et kunst- eller kulturprojekt, som du drømmer om at realisere? Jeg har siden 2013 hjulpet et væld af projekter på vej, både med udviklingen af dem og særligt med fondssøgningerne, der for mange er en helt uoverkommelig opgave.

Mit primære virkeområde er indenfor klassisk musik, ny kompositionsmusik og opera, men jeg arbejder også for kulturprojekter indenfor andre grene af scenekunst, kunst og kultur.  

Jeg arbejder eller har arbejdet sammen med kulturinstitutioner som Cantabile 2,  Waves up North, V Coloris, Klassisk4, Nørregadeteatret i Maribo, Rudolph Tegners Museum og Statuepark, Jazzhus Montmartre, Aalborg Operafestival, Det Kongelige Bibliotek / Den Sorte Diamant, Nordic Piccolo Festival, Njord Festival, Forbrændingen, Tivoli Gardens, Nordic Song Festival, Late Summer Festival, Nordic Artist Management, Ung Nordisk Musik, Prinsens Musikkorps, Meridiano Teatret, Operaen i Midten, Goldschmidts Musikakademi, Badesøen Festival, Efterklang og kunstnere som Andrea Pellegrini, Peter Lodahl, Gitta-Maria Sjøberg, Tanja Zapolski, Rikke Sandberg, Helge og Anette Slaatto, Gustav Piekut, Louise Fribo, Ulrich Stærk, Jonas Frølund, Birgitte Alsted, Line Tjørnhøj, Allan Gravgaard Madsen, Nicholas Nybro og mange flere. 

Ønsker du hjælp til at finde midler til dit kulturprojekt, tager jeg gerne et uforpligtende møde med dig for at se, om det er mig, der skal hjælpe projektet på vej. 

 

bottom of page